Kosmetisk tatuering & vaxning hos Aktiv Paus i Norrköping

Hej på er alla fina följare

Nu känner jag verkligen hur vårkänslorna pirrar i hela kroppen. Jag vet inte hur det är med er men när det är vår så får jag ny inspiration och motivation att ta hand om mig själv. Det kan vara allt från att köpa mer vitaminer och blanda i fler nyttiga ingredienser i frukostsmoothien som att boka tid för olika behandlingar så som vaxning och ansiktsbehandlingar. Här i Norrköping går jag hos Aktiv paus när jag vill göra det och denna gången bokade jag kosmetisk tatuering för att fixa fina ögonbryn.

Jag har väldigt tunna och ljusa ögonbryn och måste varje dag måla i dem för annars syns de inte så mycket. Att ha markerade ögonbryn gör väldigt mycket för ögonen och blicken och därför bestämde jag mig för att boka kosmetisk tatuering. Jag var på en konsultation för och sedan bokade vi så jag var och gjorde det precis innan helgen. Det kändes lite ovant men jag blev verkligen så himla nöjd och så ovant att inte behöva måla i ögonbrynen.

Nu när värmen sakta men säkert smyger sig hit till Norrköping, så kommer man ju börja gå barbent och då tycker jag det är skönt att boka tid för vaxning. På vintern annars behöver man ju inte ha nyrakade ben varje dag utan då räcker det ju typ att fixa benen en gång i veckan så det inte blir fullständigt kaos. Men nu kommer man ju vilja visa mer ben och kanske till och med skippa strumpbyxorna och då föredrar jag att göra vaxning så man i alla fall inte behöver fixa det lika ofta. Det är ju inte så skönt just i stunden, men efteråt är det ju det. Så nu ska jag låta håren på benen växa ut lite och sen så ska jag vaxa de på salongen nästa vecka. Ha nu en fortsatt fin dag alla!