Basses Allservice AB

God eftermiddag och varmt välkommen in till bloggen. Jag hoppas att ni alla mår bra och tycker det ska bli spännande att läsa här i bloggen. Jag älskar sport i allmänhet och vintersport i synnerhet. Därför har jag styrt kosan norrut och bosatt mig i Åre. Jag lever min dröm kan man säga. Jag hittade en tomt som jag slog till på och köpte, och när jag skulle bygga huset så letade jag efter ett företag som kan vara behjälpliga både inom gräv, entreprenad och husgrunder i Åre, och jag hittade då ett företag som heter Basses Allservice AB. 

Det var precis ett sådant företag som jag behövde. Det här företaget var till stor hjälp för mig eftersom det var flera olika saker som de såg till att ordna. Jag vill gärna ge er tipset på det här företaget så att ni som behöver få hjälp med husgrunder i Åre ska veta att ni kan få den hjälpen genom att vända er till Basses Allservice AB. Företaget har sin bas i Oviken men verksamhetsområdet är stort. Det går att få hjälp ända från Sundsvall till Åre och städer och orter däremellan, till exempel om man behöver hjälp med husgrunder i Krokom också. Jag fick som sagt hjälp med husgrunden men det här företaget kan anlitas av alla som behöver få hjälp även med dränering, tomtplanering, dikning, eller arbete med vatten och avlopp. Det är framförallt tjänster med grävmaskin som Basses Allservice AB fokuserar på och både privatpersoner och företagare kan få hjälp. Skulle ni vilja ta och läsa på lite mer om det här företaget och vad de kan erbjuda även er och era behov så finner ni information om detta på företagets egen sida här på nätet.